2016.10.24. 12:23 barangó

A nők mindig kolibriszárnyakon érkeznek. Pontosak. Ha te érsz oda előbb, akkor is te késtél. Ott ülnek a hintában, és fényképezik a csillagokat. A nők még az istennél is pontosabbak.

Ha véletlenül elaludna az ember az erdőben, női farkasok veszik körül, és amikor valamelyik nőstény farkas beleharapna a nyaki artériádba, a falka elkezd vonyítani. Túlzottan spriccelni fog a vér.

A nők állítólag létrehoztak egy külön nyelvet. Kicsit hasonlít a kínaira, de inkább valami elfelejtett törzsi jelbeszédre. Arról beszélgetnek, hogyha lenne egy saját bolygójuk, ott kidobott pasikkal lenne szegélyezve az út. A holttestek foszforeszkálnának.

A nők agya rá van kötve egy intergalaktikus erőműre. Az eldobott pasik pedo- és gerontofilek voltak egyszerre, de ha baszni támad kedvük, legszívesebben kígyókkal vagy békákkal teszik.

A nők újraszülik a világegyetemet. Holnap.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barango.blog.hu/api/trackback/id/tr411834303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása