2014.07.28. 18:18 barangó

A szamarkandi pápa megáldotta császárunk veteményeskertjét, ahol a paradicsom csodás termést hozott. Többek között egy olyan, űrhajó alakú paradicsomot termett, melyen az egész magyarságot át lehet szállítani egy zsidó- és cigánymentes bolygóra, ahol nem parancsol a tömegvonzás, csak a magyarok rabságot rosszul tűrő lelkének pusztai szélvihara kergeti ezt az égitestet a kozmosz fénylő tereinek határtalan ürességén át. A gémeskút árnyéka jelzi nekünk az időt, nem a greenwichi zsidó fortély.

De hát lesz-e ott hajlék, mely ölébe fogadja a vándorlásban megfáradt nép ivadékait, akik testükre bélyegezve viselik a rabszolgák titkos kódját. Nem a sátán 6-os számjegyeire gondolok, nem is az isteni 7-esre. A magyarok a 3-as szám bűvöletében élnek. Három anya szülte őket harminchárom apától. Amikor a magyarok anyjának elfolyt a magzatvize, háromszázharminchárom sas jelent meg az égen, és távoli folyók hömpölygő áradatával segítették a pusztai isten árnyékába a magyarok űrhajóját.

Akkoriban egy nagyon kegyetlen üzbég császár azt a parancsot adta ki, hogy minden olyan űrhajót hányjanak kardélre, amelyben a magyarok magzatait sejtik. Szamarkand akkor még nem volt Üzbegisztán fővárosa, csak egy poros útszéli kocsma, ahol nagyon rossz bort mértek. Ám jött ekkor egy látnok, aki megjósolta, hogy a földi paradicsomban eggyé lehet minden magyar, és nem kell többé a nekrofil liberálsöpredék penészfoltos lepedőjén szülnie a táltosok ágyasainak. Ők mindig is rohanó vizek partján fogják világra izzadni harminchármas ikreiket, akiknek nem tréfa az élet, nem rémület a halál.

Egy paradicsom alakú bolygót álmodtak maguknak, melynek keringési idejét össze lehet hangolni a gémeskutak bólogatásával, a gémeskutakéval, melyek egyszer csak a magyarok olaját hozzák a szikkadt pusztára fel, ahol azon nyomban üzbég stílusú felhőkarcolók szöknek a magasba, és mindenütt a békés népek örömtüzei lobognak, részeg mohamedánok borulnak parázna keresztények nyakába, és hosszú sugárutakon száguldoznak a végtelen jövőbe, ahol érzéstelenítés nélkül húzzák majd ki az emberek fogát, vakbelét, hazafiatlanságát, nekrofil sátánizmusát, és mindennek eljön a böjtje.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barango.blog.hu/api/trackback/id/tr816552391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása