2016.04.25. 09:58 barangó

Néha érdekes dolgok történnek a Baross utcában. Két fiatal például az imént a pékségben valami westernfilmbe képzelhette magát. Mindkettőjük keze a derekukra erősített hatlövetű felé nyúlt, miközben nagyon higgadtan, és nagyon mély hangon azt kérdezték a pultos nőtől, hogy tud-e adni majonézt a pizzához. Tudott adni. A két fiatal csalódottan nézett egymásra. Szeretettek volna már lövöldözni egy kicsit.

Tegnap délután a trolin viszont megtudhattam, hogy a velem utazó faszi anyjának tüdőrákja van. Ekkora, mutatta a faszi, mint amikor valaki a hal méretét mutatja, amit kifogott. Kivették a fél tüdejét, de ez egy olyan ritka rák, ami nem terjed tovább. Mondta a faszi, és megint úgy nézett körül, mint aki szeretné, hogy megtapsolják.

Azt hallottad, hogy az Aranka megbénult?, kérdezte tőle a vele szembe ülő nő. Kettejüknek összesen lehetett 3-4 foguk. Sajnos ekkor értünk a 32-esek terére, és le kellett szállnom. Az amerikai regényírók állítólag beülnek egy taxiba, ha úgy érzik, hogy kezdenek elszakadni a beszélt nyelvtől. Nekem elég felszállni a trolira.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barango.blog.hu/api/trackback/id/tr768661372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása