2013.11.03. 23:12 barangó

Egy barátom, aki nukleáris teheneket legeltetett egy pusztulásra ítélt bolygón, nagyon szeretett volna bevágódni a főnökénél, mert rettegett tőle, hogy a legközelebbi szemétürítésnél ő is csúszdára kerül. Javasoltam neki, hogy mondjon el néhány Kövér László-anekdotát a főnökének. Sajnos azonban a barátom nem ismert egyetlen Kövér László-anekdotát sem.

Nos hát, meséltem neki, történt egyszer, hogy Kövér László egy levágásra ítélt tehén hátán vonult be Kozmogónia fővárosába, Bukaromgalacsisztevácba. A vágóhíddá alakított repülőtéren három kürgöz népviseletbe öltözött tehenészlány köszöntötte őt, és földig hajolva fejezte ki a népek közötti vérrokonság totemákulumát.

Kövér itt leszállt a tehénről, és magához intette kedvenc igricét, aki azonnal dalba foglalta mindazt a jót, amit Kövér tett az óhazával. Az igric érett férfi volt. Megházasodott, gyermeket nemzett, csalt és megcsalatott, de magyarként mindig az eget ostromolta, s ha néha álmai ott ragadtak a román légyfogón, hát hívta kedvenc sintérjeit, akik Romániát hozzácsatolták Kozmogóniához.

Kövérnek itt egy percnyi gondolkodásra volt szüksége. Merthogy ez egy anekdota, ahol valaminek történnie kell, a csattanóról már nem is beszélve. Felmerült egy olyan lehetőség, hogy Kövért a bokorba csábítja egy román légy, és az orrán táncolva megerőszakolja, de ezt a jelenetet Kövér túl erotikusnak ítélte.

Más lenne persze a helyzet, ha egy piros-fehér-zöld csíkos magyar zebrán vágtatna be egy készülő hollywoodí szuperprodukció kumisztól részeg producereinek úszómedencéjébe. Akkor talán el tudná mondani, hogy miért egy cigány háremben veszítette el a szüzességét.

De ekkor már késő volt. Személyesen Kossuth Lajos szállt alá a mennyországból, hogy közölje a magyarokkal, ezentúl egyetlen közlekedési vállalat sem számíthat Korda György szimpátiájára, s ha nem akarják a nyaktiló alatt végezni, akkor jobb, ha felpattannak Kövér László hátára, és egyesítik Bukaromgalacsisztevácot a Kumisz-tengerrel. Akkor majd megint hármat lát a magyar.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://barango.blog.hu/api/trackback/id/tr775613521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása